Anđelina Džoli odustaje od glume?

Anđelina Džoli je odlučila nakratko da se odmori od glume kako bi se fokusirala na pokretanje novog biznisa. Naime, vredno radi na kreiranju linije odeće i nakita.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2023.

11:56

Anđelina Džoli odustaje od glume?
Foto: Denis Makarenko/Shutterstock

Ona je već podnela zahtev da zaštiti brend pod nazivom Atelje Džoli (Atelier Jolie). Na ovom projektu radi već godinu dana te se nada da će zahtev uskoro biti odobren.

"Ona je veliki zagovornik održive mode i to je nešto na šta će se fokusirati. Novi biznis je još uvek u početnoj fazi", rekao je izvor za američke medije.

Nedavno je u intervjuu za magazin Vog govorila o tome zašto podržava održivu modu.

"Ulažem u kvalitetne komade odeće, a onda ih nosim 'do smrti'. Nije mi problem da čizme, kaput ili torbicu nosim dugo. Osim toga, kupovina polovne odeće je takođe napredovanje prema održivoj budućnosti", ispričala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: