Poznata glumica zadržana u psihijatrijskoj ustanovi FOTO

Glumici Amandi Bajns produženo je zadržavanje u psihijatrijskoj ustanovi za još najmanjenedelju dana, izveštavaju američki mediji.

Život

Izvor: Klix

Ponedeljak, 27.03.2023.

20:20

Poznata glumica zadržana u psihijatrijskoj ustanovi FOTO
Foto: Profimedia

Ona je nedavno hospitalizovana nakon što je viđena kako gola luta ulicama Los Anđelesa. Izvor kaže da još uvek nije razgovarala ni sa kim od članova porodice.

Njoj je ranije dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, a pretpostavlja se da je danima bila na ulici. Jedna obožavateljka ju je prepoznala i opisala je kako je izgledala njihova interakcija.

"Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna. Bila je ljubazna prema meni. Dala sam joj malo novca i malo smo popričale", navela je.

Nakon što Amanda doživela nervni slom, sama je pozvala policiju, objavio je TMZ. Njena majka Lin i otac Rik naveli su da im je utešna činjenica to što je sama shvatila da je u lošem stanju.

Ona je bila pod njihovim starateljstvom od 2013. do 2022. godine. Uprkos tome što još uvek nisu razgovarali sa njom, tvrde da su u dobrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: