Čarls i Vilijam beže od Harija?

Princ Hari iznenadio je britansku javnost kada su osvanule njegove fotografije iz Londona. Hari je došao u Visoki sud u Londonu na ročište protiv izdavača novina Dejli mejl zbog navodnog prisluškivanja telefona i drugih povreda privatnosti.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

09:36

Čarls i Vilijam beže od Harija?
Foto: LINGTREN.COM/Shutterstock

Kako pišu britanski mediji, kralj Čarls se neće naći s njim. Navodno je Čarls sinu poručio da je zauzet i da ima posla. Britanski mediji navode da su male šanse i za susret s bratom Vilijamom. Nagađa se da Hari i Vilijam više uopšte nisu u kontaktu otkako je izašla njegova knjiga "Rezerva", u kojoj je brata optužio za fizičko zlostavljanje i utvrdio da je Vilijam godinama radio protiv njega i Megan.

Nije poznato gde je Hari odseo budući da mu je Čarls oduzeo kraljevsku rezidenciju Frogmor kotidž.

Podsetimo, Hari je podneo tužbu protiv Asosiejted njuzpejpersa zajedno s drugim poznatim osobama, uključujući pevača Eltona Džona, njegovog supruga i reditelja Dejvida Furniša te glumice Elizabet Harli i Sedi Frost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: