Džeremi Rener prohodao VIDEO

Američki glumac Džeremi Rener uspešno se oporavlja nakon što je početkom januara preko njega prešla grtalica.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 27.03.2023.

21:00

Džeremi Rener prohodao VIDEO
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Na Tviteru je objavio snimak na kojem se može videti kako vežba na pokretnoj traci. Pohvalio se da je ponovno stao na noge.

"Sada moram pronaći druge stvari kojima ću ispuniti vreme kako bi se moje telo oporavilo", napisao je Rener uz snimak. Fanovi su mu u komentarima poručili da je ovo "zaista veliki napredak" i da su "jako ponosni" na njega.

Glumac je nedavno i prvi put nakon nesreće snimljen u javnosti. Rennra su fotografisali paparaci u Los Anđelesu dok se vozio na suvozačevom mestu, a bio je u ležernom izdanju i dobro raspoložen.

Podsetimo, Rener je nesreću doživeo na samu Novu godinu, i to zato što je grtalicu, koja je bila van kontrole, pokušao da obuzda i spasi nećaka da i on ne strada.

U bolnicu je primljen sa teškim povredama i bio je u kritičnom stanju. Kasnije je na društvenim mrežama otkrio da mu je grtalica slomila 30 kostiju i da je bio na nekoliko operacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: