Poznati muzičar priznao neverstvo: "Prešao sam granicu"

Muzičar Adam Levin, frontmen grupe Maroon 5, krajem prošle godine priznao je kako je flertovao sa nekoliko devojaka dok je njegova supruga i čuvena manekenka Behati bila u drugom stanju.

Život

Izvor: cdm.me

Ponedeljak, 27.03.2023.

14:31

Poznati muzičar priznao neverstvo:
Foto: EPA-EFE/MARCELO SAYAO

“Iskoristio sam lošu procenu kada sam razgovarao sa bilo kim osim sa suprugom na bilo koji način koji podrazumeva koketiranje. Nisam imao aferu, međutim, prešao sam granicu tokom žalosnog perioda u životu”, napisao je Levin tom prilikom.

Početkom februara Behati se porodila i njih dvoje su tako postali roditelji treći put.

Prvi put nakon dolaska prinove, čiji je pol još tajna, Maroon 5 nastupio je u Las Vegasu.

Sudeći po poruci koju je Levin poslao sa bine, čini se da je dobro naučio lekciju.

Levin je objasnio publici da je “ranije radio za sebe, a sada radi ovo za njih”, misleći na ženu i decu, piše magazin People.

Behati se povodom njegovog neverstva nije oglašavala, mada je na jednom od koncerata grupe na pitanja okupljenih novinara odgovorila tako što je podigla srednji prst i potom se udaljila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: