"BBC tata" i deca koja su zabrljala u programu uživo: Evo kako danas izgledaju FOTO

Profesor Robert E. Keli je tačno pre šest godina postao poznat širom sveta! Naime, njemu su, tokom davanja intervjua za BBC uživo, u kadar "uletela" deca a potom i supruga. Snimak dece i supruge koja pokušava da ih udalje od kamere tada je postao viralan, a Keli je na šestu godišnjicu "incidenta" postavio najnovije fotografije porodice, koja je postala poznata preko noći.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

18:00

Foto: Printscreen Youtube

Prošlo je šest godina od nezgodnog, ali zabavnog klipa.
Profesor Robert E. Keli se prisetio toga, pa je na Tviteru postavio fotografije porodice. One su nastale tokom pevačkog nastupa starije ćerke, a pred kameru su stala sva četiri člana porodice.

Profesor i njegova supruga imaju stariju ćerku Merion, koja sada ima 11 godina, i mlađeg sina Džejmsa, koji sada ima 6 godina.

"Neki tamo 'BBC tata' na 6. godišnjicu video-snimka", napisao je na Tviteru. Istovremeno se zahvalio svim svojim pratiocima koji ga prate na Tviteru zbog snimka. "Moja porodica i ja smo polaskani vašom dobrotom", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: