Ben Aflek priznao da su živeli na istom računu: "Trebalo mi je za igrice, pivo i audicije"

Ben Aflek i Met Dejmon su prijatelji od srednje škole, bili su cimeri, a sada su u potkastu Bila Simonsa otkrili da su delili bankovni račun kasnih osamdesetih, kada su bili tinejdžeri.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Petak, 24.03.2023.

08:07

Ben Aflek priznao da su živeli na istom računu:
Foto: Profimedia

"Bilo je neobično, ali nam je bio potreban novac za audicije“, naveo je Dejmon.

Aflek je objasnio da su, pošto su bili najbolji prijatelji koji su pokušavali da uspeju kao glumci, pomogli jedno drugom da uspeju i podelili novac bez problema, a najviše im je trebao za igrice, pivo i audicije.

"Želeli smo da budemo tu jedno za drugo. Bilo je kao 'Nećeš biti sam. Neću biti sam. Hajde da uradimo ovo zajedno'", otkrio je on.

Novac se mogao uzimati za audicije, igre i pivo

Godinama se račun punio novcem od uloga koje su njih dvojica osvojili.

"Sve dok je neko od nas imao novca, znali smo da neće isključiti struju. Posle jedne uloge Džeronima, imao sam oko 35.000 u banci. Rekao sam mu:

"Mirni smo godinu dana", ispričao je Met.

Glumci su dodali i da su imali pravila o skidanju novca sa računa. Bilo je dozvoljeno da se koristi za sve audicije i 10 dolara dnevno za igranje igrica.

"Na kraju smo sebi dozvolili da pokušamo da kupimo pivo, ali to nikada nije uspelo“, opisao je Dejmon.

30 godina kasnije banka u kojoj su imali račun je zatvorena, ali Dejmon i Aflek i dalje rade zajedno. Nedavno su sarađivali na filmu Air u režiji Bena.

"Volim da radim sa ovim tipom. Volim da se družim sa njim", zaključio je Aflek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: