Posle izdaje Pikea, Šakira nastavlja da niže muke: "Prevezena u bolnicu"

Još uvek nije poznato da li će Šakira opet odložiti preseljenje iz Španije u SAD.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 22.03.2023.

12:16

Posle izdaje Pikea, Šakira nastavlja da niže muke:
Foto: EPA-EFE/NABIL MOUNZER

Majka poznate pevačice Šakire je navodno hitno prevezena u bolnicu nakon što joj je otkriven ugrušak u nozi.

Nidija Ripol je navodno prvo doživela moždani udar, ali mediji u Španiji kažu da su izvori bliski pevačici rekli da je problem vezan za duboku trombozu vena.

Tvrdi se i da joj stanje nije uticalo na mozak, a još se čeka komentar 46-godišnje kolumbijske pevačice.

Njen otac Vilijam Mubarak navodno takođe ima ozbiljne zdravstvene probleme posle prošlogodišnjih operacija, što je uticalo na Šakirinu odluku da odloži preseljenje u Majami sa dvoje dece, na koje se odlučila nakon razvoda od fudbalera Žerarda Pikea.

Naime, 91-godišnji Mubarak je prošle godine hospitalizovan u Barseloni, nakon što je pao.

Pevačica je nameravala da se početkom godine sa sinovima, desetogodišnjim Milanom i osmogodišnjim Sašom, preseli iz Barselone na Floridu, odmah nakon što je potpisala ugovor o starateljstvu sa bivšim mužem Pikeom. Međutim, lekari su otkrili velike zdravstvene probleme Šakirine majke nakon što se nije osećala dobro, zbog čega je zatražila medicinsku pomoć, pa je, prema pisanju španskih medija, u petak hitno prevezena u bolnicu.

Trenutno je van životne opasnosti i očekuje se da se u dogledno vreme vrati kući. Još uvek je neizvesno da li će Šakira ponovo odložiti svoj plan preseljenja van granica Španije.

Inače, Šakira i Pike su raskinuli prošlog maja nakon što su proveli deset godina zajedno. U zajedničkoj izjavi u vezi sa svojom decom, par je naglasio:

"Želimo da objavimo da smo potpisali sporazum koji garantuje dobrobit naše dece i koji će biti ratifikovan na sudu u okviru uobičajene formalne procedure. Naš jedini cilj je da to obezbedimo sa najvećom bezbednošću i zaštitom i verujemo da će njihova privatnost biti poštovana. Cenimo iskazani interes i nadamo se da deca mogu da nastave svoj život uz neophodnu privatnost u bezbednom i mirnom okruženju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: