Đokovići "zagrmeli" uz porodičnu himnu VIDEO

Porodica Đoković dobila je najlepšu moguću vest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac, nakon što se njegova supruga Saška Veselinov porodila i na svet donela dečaka Aleksandra.

Život

Izvor: telegraf.rs

Sreda, 22.03.2023.

17:13

Đokovići
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Odmah nakon što su saznali radosne vesti, u restoranu Novak na Novom Beogradu okupili su se članovi porodice Đoković.

Na proslavu je stigao i Novak Đoković, tu je i brat Marko, ali i roditelji Srđan i Dijana.

Interesantno je da su Novak i Marko imali posebno dizajnirane majice sa siluetom svog oca Srđana, koji diže tri prsta, uz natpis "Kosi tata, kosim ja", što je izvučeno iz čuvenog snimka u Australiji, kada je Srđan slavio Novakovu titulu na terasi hotela upravo uz ovu pesmu Dobrivoja Topalovića, koja je preko noći postala hit.

I sada je Srđan bio posebno veseo, a dve numere su ga posebno razgalile, to je pesma "Jedna zemlja, jedan tim", što je nezvanična himna porodice Đoković, koja se pušta na svim slavljima. Sada je na repertoaru bio i novi hit "Kosi tata, kosim ja", a Srđan je u jednom momentu u ruci imao kosu, a sve zbog čuvenog hita "Kosi tata, kosim ja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: