Vesti -

Pevaču otkriven rak kostiju: "Sve me boli" VIDEO

"Stalno sam u bolnici, nisam otad išao kući. Loše se osećam, bole me leđa, sve. Svakakve lekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne", kaže Stavros za 24sata.hr.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema pisanju 24sata.hr, pevač zvuči umorno, iscrpljeno, ali i optimistično. Nekoliko dana unazad pevač je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu. Tamo su mu postavili dijagnozu i otad je na bolničkom lečenju.

"Stalno sam u bolnici, nisam otad išao kući. Loše se osećam, bole me leđa, sve. Svakakve lekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne", kaže Stavros.

Opaka bolest je pevača zatekla uprkos najzdravijem mogućem načinu života. Stavros živi na selu, u miru i skladu sa prirodom, poznat je po zdravom životu i umerenoj ishrani.

Dodao je da se na selu preporodio. U blizini njegovog doma su i dve crkve u kojima je nalazio duhovni mir, a često je odlazio i u Kotare na misu, petnaestak km prema Samoborskom gorju. Deo godine provodio je i na Korčuli. Opet u miru, zdravo i u skladu s prirodom. Hvalio se kako u svom vrtu bere šljive, jabuke, zaliva povrće i travu, kupi orahe. Jagode nije kupovao, brao je one slađe, šumske. U svom vrtu je posadio paradajz, krastavac, krompir, zelje...

"Jedemo janjetinu koja se uzgaja preko puta, domaći sir", rekao je pevač za 24sata.hr.

Već idući mesec Stavros ima najavljene nastupe, ali još ne razmišlja hoće li ih odgađati. Potpuno je posvećen borbi za svoje zdravlje, a svi koji poznaju Stavrosa mole se da čim pre opet stane na noge i zapeva punim plućima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu