Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO

Nekadašnja zvezda Amanda Bajns smeštena je na psihijatrijski deo nakon što je gola lutala ulicama Los Anđelesa, saznaje TMZ.

Život

Izvor: index.hr

Utorak, 21.03.2023.

10:11

Glumica hitno odvedena na psihijatriju: Ostaje na posmatranju FOTO
Foto: Profimedia

Glumica je uhvaćena kako šeta potpuno gola ulicama Los Anđelesa.

Ona je, kako se navodi, u jednom trenutku mahnula vozaču, i rekla mu da je "prolazi psihotična epizoda", a zatim je sama pozvala policiju, prenosi TMZ.

Oni su ubrzo došli i odveli je u stanicu, a eksperti za mentalno zdravlje su joj odredili zadržavanje na psihijatriji koje obično traje do 72 sata, ali može biti produženo ukoliko je potrebno.

Glumica je trebalo u subotu da se pojavi na jednom događaju, ali je izostala zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Amanda se proslavila ulogom u filmu "Ona je muško" i emisiji "Amanda šou". Kasnije je otkriveno da boluje od bipolarnog poremećaja, a onda je starateljstvo nad njom prepušteno drugima na osam godina. Starateljstvo je ukinuto pre nepunih godinu dana, a glumica je sve vreme imala veliku podršku svojih roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: