Bivša supruga ga napala jer joj nije čestitao godišnjicu braka: "Osećam se užasno"

Muškarac je ostao zbunjen nakon što ga je bivša supruga nazvala plačući jer joj nije čestitao godišnjicu braka, iako su se, četiri meseca pre toga, razveli.

Život

Izvor: vecernji.hr

Ponedeljak, 20.03.2023.

16:07

Bivša supruga ga napala jer joj nije čestitao godišnjicu braka:

Godišnjice su važna stvar za neke parove i možete se naći u problemima ako zaboravite neki važan datum. Ali jedan čovek je ostao zbunjen nakon što ga je bivša žena optužila da je propustio njihovu godišnjicu braka, prenosi Miror. Naime, ovaj muškarac sada ima novu partnerku, a sa bivšom ženom se rastao pre otprilike deset meseci. Na njihovu prvu godišnjicu braka nakon razvoda bivša žena ga je nazvala u ranim jutarnjim satima i poželela mu srećnu godišnjicu, a on joj nije ništa uzvratio.

U svojoj objavi na Reditu napisao je da su njegova bivša supruga i on bili u braku dve godine nakon čega su se rastali.
"Razdvojili smo se jer sam ja želeo decu, ali ona nije. Vodili smo ovaj razgovor dok smo izlazili i rekla je da samo želi da pričeka nekoliko godina nakon venčanja. Godine su dolazile i prolazile, nakon čega je odlučila da ne želi da ima decu. Znala je da su mi deca nešto važno pa smo se rastali", dodaje. Podneli su zahtev za razvod pre 10 meseci, a službeno su razvedeni četiri meseca zbog razdoblja čekanja od šest meseci. Nakon razvoda muškarac je nastavio dalje i ponovno je počeo da izlazi.

Ali jednu noć je primio poziv od svoje bivše žene. Kaže da mu to nije bilo neobično jer su ostali u kontaktu, ali ga je začudilo i alarmiralo što je poziv bio u jedan sat ujutro. Odlučio je da se javi, a bivša mu je samo rekla "Srećna godišnjica". Muškarac je bio u polusnu, zahvalio se i otišao da spava. Ali onda ga je ujutro dočekala hrpa poruka od nje.
Nije znao šta se događa pa je odlučio da je pozove.

"Ona je vikala na mene i plakala jer joj nisam čestitao godišnjicu", rekao je ovaj muškarac. Muškarac je rekao da je bio potpuno zbunjen komentarima svoje bivše supruge, ali kada joj je napomenuo da su sada razvedeni pa se godišnjica više ne slavi, ona mu je spustila slušalicu.

Dodao je: "Bio sam tako zbunjen i samo sam rekao 'razvedeni smo'. Vikala je na mene još malo, ali pre nego što sam uopšte uspeo da dođem do reči, spustila je slušalicu. Pokušao sam da je ponovo pozovem, ali se nije javila. Osećam se kao da nisam rekao ništa loše, ali i dalje se osećam užasno. Ne znam je li ono što sam učinio bilo ispravno ili pogrešno". Mnogi ljudi su komentarisali njegovu ispovest pa su ga uveravali da ne treba da slavi godišnjicu braka koji je gotov. Ali neki su i saosećali s njegovom bivšom suprugom jer su rekli kako se ona teško nosi s njihovim razvodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: