Veče uspeha i sreće, Adel se konačno ispunila želja: Oči u oči sa svojim herojem VIDEO

Adel je očigledno vežbala umetnost manifestovanja jer joj se sinoć ispunila velika želja i upoznala je svog heroja Dvejna Džonsona na dodeli Gremi nagrada.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.02.2023.

08:43

Veče uspeha i sreće, Adel se konačno ispunila želja: Oči u oči sa svojim herojem VIDEO
Foto: Profimedia

Adel, 34, nedavno se požalila na činjenicu da nikad nije upoznala Dvejna (50).

Sinoćni voditelj Gremija Trevor Noa organizovao je njihov prvi susret uživo tokom dodele nagrada u nedelju uveče.

Na početku ceremonije, komičar je obavestio publiku da se njih dvoje nikada nisu sreli a glumac iz blokbastera se prikrao iza Adel pre nego što ju je snažno zagrlio.

Adel je bila vidno šokirana i dodirnula je dečka Riča Pola da ga upozori na Dvejnovo prisustvo pre nego što je prasnula u smeh. "Adel upoznaj Roka, Rok upoznaj Adel! U redu, upoznajte se vas dvoje, moramo da nastavimo sa emisijom", rekao je voditelj.

Očigledno su se pogodili jer je Dvejn tada viđen kako sedi za Adelinim stolom.

Pre samo dve godine Adel je otkrila da bi "zapravo zaplakala" ako bi ikada imala priliku da upozna Dvejna.

"Bila sam najveći fan rvanja kada sam bila mlađa", rekla je Niki de Jager u decembru 2021.

Nekada džentlmen, glumac Crnog Adama je pevačici poslao cveće na jednom od njenih koncerata, a ona se našalila da je "bukvalno pala sa" stolice. Čini se da je Dvejnova supruga Loren Hašijan obožavalac Adel, pošto je u prošlosti prisustvovala jednom od njenih koncerata.

To je svakako bila noć puna događaja za Adel, koja je kući odnela nagradu za najbolji pop solo nastup za svoj povratnički singl Easy On Me.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: