Otac Nikole Pelc posle ćerkine udaje za Bekama sprema tužbu: "Nisu dorasli našim očekivanjima"

Otac Nikole Pelc, milijarder Nelson Pelc, tuži organizatora njenog venčanja jer navodno nije ispunio listu očekivanja i zahteva VIP zvanica koji su prisustvovali ceremoniji u Palm Biču.

Život

Izvor: Klix

Četvrtak, 02.02.2023.

17:08

Otac Nikole Pelc posle ćerkine udaje za Bekama sprema tužbu:
Foto: Profimedia

Prošlo je skoro godinu dana otkako su se Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali tokom raskošne ceremonije u Palm Biču prošlog aprila, ali drama oko venčanja se nastavlja.

Otac Nicole Pelc Bekam – Nelson Pelc – tuži jednog od tri skupa organizatora venčanja za kojeg tvrdi da nije dorastao listi visokih očekivanja gostiju njegove ćerke.

Novi dokumenti pokazuju da su Pelc i Beckam unajmili tri različita organizatora venčanja, a drugog od njih Nelson Pelc tuži jer je navodno odbio da mu vrati depozit od 159.000 dolara.

Prema tužbi, Pelc tuži Nikol Bragin i Arianu Grijalbu iz firme Plan Design Events iz Majamija, koju su on i njegova supruga navodno unajmili šest nedelja pre venčanja. Par je angažovao dvojac nakon što je otpustio svog prvog planera. Porodica Pelc je na kraju prešla na Mišel Rago kako bi organizovala venčanje, ali je otac navodno morao da plati "znatno veću naknadu od one koju bi Rago Destinations naplatio" zbog vremenskog okvira u poslednjem trenutku.

U tužbi, Pelc je tvrdio da Bragin i Grijalba nisu mogli da podnesu očekivanja VIP liste gostiju, koja je "sadržala više od pet stotina ljudi, uključujući brojne poznate ličnosti, sportiste i druge uticajne pojedince, koji su stizali iz celog sveta".

Njegova ćerka je takođe opisana u tužbi kao svetski poznata glumica koja je glumila u blokbaster filmovima i televizijskim emisijama, uključujući, između ostalih, "Transformers: Age of Extinction", "Bates Motel" i "The Last Airbender".

"Slava svadbenog para u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih poznatih gostiju zahtevala je da organizator venčanja ima stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje svadbenog događaja očekivanog kalibra i složenosti", tvrdili su Pelcovi advokati.

Porodica Pelc kaže da su vlasnici Plan Design Events-a preuveličali svoje sposobnosti "u pogledu svog iskustva, stručnosti i sposobnosti planiranja venčanja".

Pelc je tvrdio da je više puta tražio depozit od 159.000 dolara od kompanije Planned Design Events nakon što je par otpušten, ali je tvrdio da su odbili da ga vrate. Tužba je takođe otkrila nekoliko tekstualnih poruka između Nikole Pelc Bekam i dvojca koji je planirao venčanje, a u jednoj se navodi da je Nikola umorna od njihovih ponovljenih grešaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: