Voditeljka Slagalice Kristina Radenković oglasila se prvi put nakon ozbiljne nezgode

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković pre nedelju dana doživela je nezgodu na skijanju, polomila obe ruke, ali je morala da, pošto su joj u Italiji stavili gips, na Ortopetskoj klinici Banjica na operaciju jedne ruke.

Život

Izvor: Kurir

Četvrtak, 02.02.2023.

11:49

Voditeljka Slagalice Kristina Radenković oglasila se prvi put nakon ozbiljne nezgode
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da se dosta pekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, nakon prvobitnog šoka, voditeljka se konačno oglasila te potvrdila informaciju.

Kristina je u opisu storija na Instagramu na kojoj je njena ćerka, koja imitira popualrnu Sredu iz serijala "Porodica Adams", napisala da su joj obe ruke u gipsu:

"Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima?", zapitala se Kristina koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima medija, da je pomolila ruke.

Podsetimo, voditeljki je jedna ruka operisana, ali su obe ruke u gipsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: