Besna: Britni optužila glumicu Alisu Milano za "zlostavljanje"

Nakon što je glumica Alisa na Tviteru objavila kako je zabrinuta za zdravlje pevačice i zamolila da neko ode i proveri je, Britni je burno odreagovala, te je Alisu optužila da je maltretira.

Život

Izvor: 24sata.hr

Četvrtak, 02.02.2023.

10:50

Besna: Britni optužila glumicu Alisu Milano za
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pevačica Britni Spirs optužila je glumicu Alisu Milano za "zlostavljanje" nakon što je glumica objavila tvit koji ju je uvredio. "Neka neko ode da proveri Britni Spirs", napisala je glumica na svom profilu.

Britni je nedavno imala proveru od strane policije, nakon što su obožavatelji i fanovi izrazili zabrinutost za nju. Upravo zato je pevačica ovako reagovala, pa je uzvratila Alisi.

"Tužno mi je kada vidim da me komentariše neko ko me ne poznaje. Ovo definitivno izgleda kao oblik maltretiranja", napisala je Britni na Instagram storiju u kojem je podelila tvit glumice.

"Dame, trebale bismo da navijamo jedna za drugu, a ne da "rušimo" jedna drugu", dodala je Britni.

Nakon što je pevačica prozvala Alisu zbog tvita u kojem se ona navodno zabrinula za njen život, glumica joj, se prema navodima TMZ-a, izvinila privatno.

"Ne, nemam slom. Nisam se nikad bolje osećala", poručila je Britni nedavno svojim fanovima kada je nestala pa se vratila na Instagram po ko zna koji put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: