Šakira i Pike danas slave rođendan: Pevačica sprema neviđeni poklon

Svetski popularna pevačica, a može se reći i plesačica, danas slavi rođendan! Zanimljiva činjenica je to da i njen bivši partner, Žerar Pike, na isti dan slavi rođenje. Već nekoliko dana se šuška da je osvetnički poklon spreman.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 02.02.2023.

09:18

Šakira i Pike danas slave rođendan: Pevačica sprema neviđeni poklon
Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Šakira, kako navode svetski mediji, priprema još jednu osvetu popularnom fudbaleru. Ovog puta ju je inspirisala pevačica Majli Sajrus, koja je bivšem suprugu Liamu Hemsvortu, njegov 33. rođendan, začinila sa novom pjesmom "Flowers".

Na novoj pesmi, koja će biti rođendanski poklon za Pikea, Šakira je sarađivala s kolumbijskom zvezdom Karol G. Videospot su snimile za samo dva dana, a radile su i po 15 sati dnevno kako bi sve bilo spremno na vreme, tvrdi novinarka u podkastu "Mammarazzis".

Ostaje da vidimo kakve stihove je spremila popularna pevačica.

Mediji su pisali o tome da je Pike prevario Šakiru, a fudbaler je navodno i prekršio dogovor s pevačicom. Naime, navodni dogovor između bivšeg para bio je da godinu dana nakon razlaza ne treba da se pojavljuju u javnosti s novim partnerima, što je Pike prekršio, s obzirom na to da je viđen s novom devojkom, Klarom Čijom Marti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: