Da se zna ko je gazda: Snimak kako Dženifer "disciplinuje" Bena postao hit na TikToku VIDEO

Ben Aflek i Dženifer Lopez nedavno su se pojavili na događaju organizovanom povodom premijere njenog novog filma "Shotgun Weeding", a video Aflekovog pravdanja da nije ništa popio postao je hit na TikToku, prikupivši pet miliona pregleda.

Život

Izvor: index.hr

Sreda, 01.02.2023.

16:05

Da se zna ko je gazda: Snimak kako Dženifer
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Naime, društvenim mrežama kruži snimak koji prikazuje nekoliko sekundi razgovora između pevačice i glumca tokom kojih joj se on pravda, gestikulirajući rukama, dok ga Džej Lo strelja pogledom koji govori više od hiljadu reči.

Korisnici zbijaju šale na račun slavnog para, te mnogi veruju da na snimku latino diva proverava da li je Aflek pio alkohol.

Iako je transkripcija razgovora dodata od strane TikTokera Meta, te je upitno da li je ispravna, situacija zaista izgleda kao da je Dženifer iznervirano probala Benovo piće kako bi se uverila da je bezalkoholno, dok joj se on bezuspešno pravda da nije nešto popio.

"Džen, nisam ništa popio, ok?", našalio se tiktoker,

"Smešno je jer se vidi da zaista pokreće usta", "Možda Džen pije iz njegove čaše da vidi ima li alkohola u piću", "Ben izgleda zaista prestrašeno", neki su od komentara tiktokera.

Podsetimo, Ben Aflek je lečeni alkoholičar, a još tokom prošlog leta se šuškalo da je novopečeni par u problemima zbog Benove zavisnosti.
@life_with_matt #duet with @alliworkscarpets #benaffleck ♬ original sound - Alli Works Carpets

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: