Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno: "Svi su me izbegavali jer sam Ruskinja"

Miss Rusije kaže da su je takmišarke na ovogodišnjem izboru za Mis Univerezuma izbegavale te je sugerisala da je izbor bio namešten.

Život

Izvor: index.hr

Sreda, 01.02.2023.

09:10

Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno:
Foto: Profimedia

Prošlog meseca u Nju Orleansu održan je 71. izbor za Mis Univerezuma, a pobedila je Amerikanka Rboni Gabrijel. Među takmičarkama su bile i Ana Linikova, Miss Rusije, te Viktorija Apanasenko, koja je predstavljala Ukrajinu.
Foto: Profimedia/Josh Brasted
"Odabir polufinalistkinja imao je politički kontekst"

Ruskinja kaže da se suočila s kontinuiranim nizom uvreda i pretnji ukrajinskih korisnika društvenih mreža i negativnim komentarima poznanika iz te zemlje. Rat nije želela da komentariše, no kaže da je odigrao ulogu u takmičenju.

Ovako je Miss tzv. Kosova reagovala na proglašenje nove Miss Universe VIDEO

"Mnogi su me izbegavali i klonili me se kad su otkrili moje poreklo. Devojke iz Ukrajine i Švajcarske bežale su od mene kao od vatre", rekla je Ana za Evening Moscow. Dodaje da misli kako je "sve s odabirom top 16 devojaka imalo isključivo politički kontekst".
Foto: Profimedia
Htela je da uspostavi kontakt s ukrajinskom misicom

Kaže da to što nije prošla u finale takmičenja nema nikakve veze s "kvalitetom njenog nastupa". Linikova takođe tvrdi da Apanasenko nije htela da razgovara s njom samo zato što je iz Rusije.

Predsednik se oglasio: "Pokradeni smo"

"Pokušala sam da uspostavim kontakt, ali svi su napori bili uzaludni. Svi su videli Viktorijino demonstrativno ponašanje - to je njen izbor, a ja ne zameram", rekla je Ana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: