I čistačica, i sendvičarka: Pre slave, holivudske zvezde su radile najteže poslove

Velika imena Holivuda su pre zvezdanih staza vodila potpuno običan život. Njihova prvobitna zanimanja su bila malo plaćena, ali su im poslužila za ulaz u svet poznatih.

Život

Izvor: telegraf/Jelena Stuparušiæ

Utorak, 31.01.2023.

09:01

I čistačica, i sendvičarka: Pre slave, holivudske zvezde su radile najteže poslove
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Džek Nikolson je najpre bio šegrt čuvenim animatorima Vilijamu Hani i Džozeu Barberi, tvorcima "Skubi Dua" i "Kamenka i Kremenka". Bilo mu je ponuđeno da pozajmljuje glas u animiranim filmovima.

Želeći da gradi svoju karijeru, on je to odbio jer je želeo pravu ulogu.

Nikolson nije jedini koji je na ovaj način uplovio u svet poznatih. Komičar Deni Devito je nakon srednje škole radio kao frizer u salonu svoje sestre, a ponekad je čak i stilizovao frizure preminulih klijenata.
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
Nikol Kidman završila je kurs i postala maserka da bi svojoj majci olakšala bolove posle hemioterapije, jer nisu imali novca da priušte masaže. Nikol je kasnije pomagala i drugima radeći kao maserka.

Oskarovka Vupi Goldberg je prvobitno radila kao kozmetičarka u mrtvačnici.

Manekenka i glumica Megan Foks je zarađivala najpre kao promoterka za prodavnicu smutija na Floridi, ali obučena kao džinovska banana.
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
Margo Robi je takođe imala veoma čudno zanimanje. Naime, ona je pravila sendviče u popularnom lancu brze hrane "Sabvej" i bila je majstor svog zanata.

Holivudski zavodnik Bred Pit je radio kao promoter - obučen u kostim kokoške on je pozivao goste da posete holivudski restoran "El poko loko".
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Ni Džordž Kluni nije prošao bolje - prodavao je osiguranja od vrata do vrata, ali i obuću.

Čening Tejtum bio je striper, a Metju Makonahi čistio je kokošinjce dok je bio na razmeni studenata u Australiji.

Silvester Stalone je čistio kaveze sa lavovima u zoološkom vrtu u Central parku, a Kristofer Voken je radio kao krotitelj lavova u cirkusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: