"Pola sveta te mrzi": Pike javno ušao u svađu, ali iz nje nije izašao kao pobednik

Žerard Pike više je puta reagovao povodom objave nove pesme njegove bivše supruge Šakire BZRP Music Sessions #53, u kojoj je progovorila o njegovoj prevari. "Ne znam šta ti se dogodilo, ali zamenio si Ferarjai za Tvinga, zamenio si Roleks za Kasio", deo je stihova.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

15:46

Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Pike je prvo na posao stigao vozeći se u Tvingu, a zatim se pohvalio sponzorskim ugovorom s Kasiom. Fudbaleru je sada izgleda zasmetala objava španskog novinara Hordija Martina koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i otvoreno podržao Šakiru.

Puj Pike, ne važi

"Moj najbolji prijatelj me gleda", napisao je Hordi na Tviteru i podelio screenshot Instagram storyja na kojima je delio svoje članke o Žerardu i Šakiri, na kojima se može videti kako je mu je Pike pregledao priče. Pikea nisu štedeli ni drugi korisnici Tvitera: "Ti si obični gubitnik".

"Ostavi drogu. Kokain je jako za*eban", poručio mu je bivši igrač Barselone u komentaru. Novinar mu je odmah odgovorio, ali je ubrzo izbrisao svoj komentar.

"Ja te ne označim i ti reaguješ. Stalno gledaš moje priče, pola sveta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na videlo? Hoće li tvoja i nova devojka dobiti rogove (emotikon rogova - što implicira neveru op.a.)?" pisalo je u izbrisanom komentaru.

U raspravu su se ubrzo uključili i drugi korisnici Tvitera. "Treba te biti sram, Šakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš", "Pokušava da glumi da ga boli briga, ali ovime je sve rekao", "Ti si obični gubitnik, štetiš svojoj deci", "Pike, pokazuješ svoju bol. Sigurno si zamrzeo ljubavnicu jer te podseća na razorenu porodicu", samo su neki od komentara ispod objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: