Emotivna objava žene Brusa Vilisa: I u dobru i u zlu uz svog supruga

Ema Heming Vilis objavila je na svom je Instagram profilu story sa suprugom Brusom Vilisom koji je dirnuo fanove. U objavi bivši model i glumac u penziji nežno se drže za ruke.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

08:27

Emotivna objava žene Brusa Vilisa: I u dobru i u zlu uz svog supruga
Foto: Profimedia/John Angelillo/U

Ema je objavila story neposredno nakon što je objavila video s koncerta Harija Stajlsa na koji je otišla s njihovim ćerkama, Mejbel (10) i Evelin (8), a u storyju je objavila i fotografiju iz prošlosti na kojoj sa suprugom uživa u šetnji šumom.

Težak period za porodicu

Podsetimo, ovo je izazovno doba za porodicu Vilis, nakon što se saznalo da glumac boluje od afazije, moždanog poremećaja koji utiče na sposobnost efikasne komunikacije, zbog koje se penzionisao od glume.

Vilis, koji će postati deda, nedavno se pojavio u javnosti i svojim izgledom zabrinuo fanove, a upravo je njegova žena obavestila javnost o njegovoj dijagnozi.

Od tada često na svom Instagram profilu deli uspomene iz njihovog zajedničkog života, a nedavno je podelila snimak s jednog porodičnog odmora uz koju je napisala: "Te zime, pre 15 godina, zaljubila sam se preko ušiju u njega."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: