Oženio se bivši muž Dženifer Lopez: Stao na ludi kamen sa 30 godina mlađom manekenkom

Čuveni pevač i bivši suprug Dženifer Lopez Mark Entoni (54) oženio se juče modelom Nađom Fereirom (23) u Majamiju. Među zvanicama bile su brojne poznate ličnosti, a da li je na venčanju bila i Džej Lo?

Život

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenkoviæ

Nedelja, 29.01.2023.

18:02

Oženio se bivši muž Dženifer Lopez: Stao na ludi kamen sa 30 godina mlađom manekenkom
Foto: Profimedia

Mark Enton i Nađa Fereira venčali su se osam meseci nakon veridbe, a verili su se ubrzo nakon što su Dženifer Lopez (Aflek) i Ben Aflek ozvaničili svoju vezu.

Pevač i bivša takmičarka na izboru za Mis univerzuma organizovali su slavlje u Perez Art muzeju u Majamiju. Na venčanju su bili gradonačelnik Majamija Frensis Suarez, Salma Hajek, Dejvid Bekam, Maluma, Lin Manuel Miranda, Romeo Santos i Luis Fonsi.

Mladence je venčao sveštenik otac Horhe, nevesta je nosila venčanicu brenda Galia Lahav dok je mladoženja bio u odelu prestižne modne kuće "Kristijan Dior".
Kako piše Hola, Nađa Fereira blistala je u venčanici sa ogromnim plaštom i romantičnim čipkastim detaljima.

Mark Entoni imao je više kumova, a jedan od njih bio je Bekam, kao i meksički milijarder Karlos Slim. Kuma mlade bila je Elena Marija Toruko, supruga Karlosa Slima Domita, sina pomenutog poslovnog magnata iz Meksika.

Venčanju su prisustvovali sinovi Marka Entonija, Kristijan (21) i Rajan (19) koje je čuveni pevač dobio u braku sa bivšom suprugom Dajanarom Tores.

Među zvanicama nisu bili Dženifer i Ben Aflek kao ni četrnaestogodišnji blizanci Maks i Ema koje slavna pevačica ima sa bivšim suprugom.

Džej Lo i Ben primećeni su ovog vikenda u Majamiju gde inače žive sa decom iz svojih prethodnih brakova.

Ne zna se razlog zašto Dženifer nije bila na svadbi, ona i Entoni su u dobrim odnosima što je ona i izjavila 2017. godine. U međuvremenu nije bilo skandala među njima.

Nije se pojavila ni Viktorija Bekam, iako je Dejvid jedan od najboljih telja mladoženje. Ali je zato na slavlju bio sin Bekamovih Kruz Bekam.

Mark Entoni je pored Džej Lo i pomenute Dorijane Tores bio i u braku sa Šenon de Limom. Otac je šestoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: