Šok ispovest Pamele Anderson: "Zlostavljala me je, želela sam da je ubijem"

Plejboj zvezda i manekenka Pamela Anderson priznala je da je pokušala da ubije svoju nasilnu dadilju "olovkom od slatkiša" nakon što je bila kako tvrdi zlostavljana sa samo osam godina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2023.

11:30

Šok ispovest Pamele Anderson:
Foto: Profimedia

Pamela, koja sada ima 55 godina, otkrila je u svom novom dokumentarcu njeno traumatično detinjstvo i haotičan uspon do slave.

Ona opširno govori i takođe daje pristup svojim kućnim video-zapisima i ličnim dnevnicima dok govori o svom životu, otkrivajući da je silovana sa osam godina.

Bio je to potresan trenutak u programu kada je Pamela detaljno opisala "tri ili četiri godine pakla" od svoje dadilje iz djetinjstva, za koju su njeni roditelji navodno mislili da je "sjajna".

Pamela kaže da je izbegla iskušenje nakon što je dadilja umrla u užasnoj saobraćajnoj nesreći, nešto za šta je mlada Pamela mislila da je izazvala nakon što joj je poželela smrt.

"Imala sam dadilju i moji roditelji su mislili da je odlična bebisiterka jer je stalno donosila poklone. Ali ona me je maltretirala", objasnila je ona.

"Bilo je to kao tri ili četiri godine zlostavljanja. Uvek mi je govorila da ne kažem roditeljima. Pokušavala sam da zaštitim brata od nje", rekla je Pamela u svojoj ispovesti.

"Pokušala sam da je ubijem, htela sam da je ubodem u srce olovkom od slatkiša, a onda sam joj rekla da želim da umre, a onda je umrla u saobraćajnoj nesreći sledećeg dana", šokirala je Andersonova.

Smrt njene dadilje nakon godina zlostavljanja Pamela je označila među "onim traumatičnim trenucima" koje je morala da preživi tokom detinjstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: