Glumica ismevala Bajdena: "Ja sam poznatija od njega" – on odmah odgovorio VIDEO

Američki predsednik Džo Bajden iznenađujuće se pojavio u videosnimku u emisiji "Saturday Night Live" tokom monologa glumice Obri Plaze.

Život

Izvor: Klix

Sreda, 25.01.2023.

10:20

Glumica ismevala Bajdena:
Foto: Profimedia, BauerGriffin/INSTARimages.com

Obri Plaza je počela emisiju šalom da dolazi iz iste države kao i gospodin Bajden, dok je publici ispričala da je njena porodica putovala iz Delavera u Njujork radi snimanja. U videu, zvezda serije "White Lotus" se našalila da je izabrana za najpoznatiju ličnost u državi, nadmašivši američkog predsednika.

"To je činjenica i bio je ljut, bio je ljut. Pogledajte video koji mi je poslao", rekla je Plaza pre nego što se Džo Bajden pojavio putem videa kako bi potvrdio njenu tvrdnju.

"Obri, ti si najpoznatija osoba iz Delavera i nema sumnje u to", rekao je voditeljki SNL -a, "Samo smo zahvalni što ste živi izašli iz 'White Lotusa'", dodao je uz smeh.

Prema The Hillu, anketa čitalaca Delaware's News Journal novina 2018. godine pokazala je da je Plaza bila najpoznatija osoba u državi - osvojila je više glasova nego sledeća četiri nominovana zajedno. Džo Bajden je završio na šestom mestu u anketi.

Kratki snimak pojavio se na nekoliko društvenih mreža i prikupio milione pregleda. U početku su mnogi gledaoci na Tviteru pitali da li je njegovo pojavljivanje bilo stvarno ili je video generisala veštačka inteligencija. Međutim, Bajden je u nedelju popodne objavio snimak na Tviteru, uz opis "Samo dvojac iz Delavera , uživo iz Njujorka".

U međuvremenu, pojavljivanje Džoa Bajdena u emisiji nije sprečilo članove glumačke ekipe SNL-a da zbijaju šale o njegovom tretmanu poverljivih dokumenata. Naime, u subotu je FBI saopštio da je u rezidenciji predsednika pronađeno više poverljivih dokumenata, što je četvrti put od novembra da su poverljivi zapisi ili materijali pronađeni na privatnoj adresi Bajdena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: