Holivudska zvezda u šoku: Desilo joj se prvi put FOTO

Glumica Džejmi Li Kertis nominovana je za Oskara u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu "Everything Everywhere All At Once". Ovo je njena prva nominacija za Oskara.

Život

Izvor: index.hr

Sreda, 25.01.2023.

09:35

Holivudska zvezda u šoku: Desilo joj se prvi put FOTO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Džejmi je nominacije pratila uživo i nije skrivala iznenađenje kada je videla svoje ime među nominovanima. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima se vidi kako je reagovala na nominaciju.

"Ovako izgleda iznenađenje. Debi Openhajmer, jedna od mojih najstarijih prijateljica, poslala mi je poruku da jedi ispred moje kuće i pitala me da li želim društvo dok gledam nominacije. Debi je osvojila Oskara za predivan dokumentarac koji je snimila "Into The Arms Of Strangers: Stories of the Kindertransport" rekla je glumica, a potom nastavila:

"Došla je i sedela sa mnom kao što sam ja s njom na dan kada je išla na dodelu Oskara, kada je pobedila. Držale smo se za ruke. Nisam ni shvatila da me je slikala. Nema filtera. Nema laži. Samo istina o trenutku radosti", napisala je na Instagramu.

Džejmi Li Kertis se u kategoriji najbolje sporedne glumice za nagradu bori s Andelom Basset, Hong Chau, Kerry Condon i Stephanie Hsu. Film Everything Everywhere All At Once pokupio je 11 nominacija na ovogodišnjim Oskarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: