Pevaču pretili tužbom jer se poljubio sa muškarcem na bini: "Biću gej koliko god j****o hoću" VIDEO

Adam Lambert je tvrdio da mu je mreža ABC pretila tužbom nakon njegovog istopolnog poljupca na dodeli američkih muzičkih nagrada 2009. godine.

Život

Izvor: S.D.

Utorak, 24.01.2023.

11:44

Pevaču pretili tužbom jer se poljubio sa muškarcem na bini:
Foto: EPA-EFE/Balazs Mohai

Zvezda emisije American Idol i novi pevač grupe Queen, progovorio je o homofobiji sa kojom se suočio nakon što je razmenio poljubac sa klavijaturistom na bini.

Obraćajući se publici na svečanosti Creative Coalition Spotlight Initiative 2023 tokom vikenda, Lambert je rekao da je trenutak bio spontan.

"Napravio sam nastup kakav sam hteo od kada sam bio tinejdžer", rekao je. "Želeo sam da budem seksi i da imam plesače na sceni, i napravio sam nekoliko sugestivnih poteza sa nekim od mojih plesača i improvizovanim poljupcem… Osećao sam da treba tako", naveo je on.

Međutim, on tvrdi da ga je poljubac na kraju doveo u nevolje sa ABC-om.
Foto: Profimedia/Arturo Holmes
"Mreža je rekla: "Kako se usuđuješ?" Zabranili su me neko vreme. Pretili su mi tužbom", nastavio je. "Pomislio sam, OK, dotle smo došli", priznao je, te nastavio:

"Nisam znao. Živeo sam u mehuru u LA-u među umetnicima i čudacima, i nisam shvatao da takva stvar mrsi perje na način na koji jeste. Biću gej koliko god j****o hoću i biti blistav i divlji, a ako me to dovede u nevolje, uvaliću sebe u nevolje. Neću odustati od toga.’

Lambertov poljubac 2009. sa muzičarem tokom njegovog izvođenja njegovog singla For Your Entertainment izazvao je 1.500 žalbi u to vreme.

Nakon toga, jutarnja emisija na ABC-u Good Morning America otkazala je Lambertov zakazani nastup zbog njegovog ponašanja.

Portparol Ej-Bi-Sija je tada rekao: "S obzirom na njegov kontroverzni nastup na dodeli američkih muzičkih nagrada, bili smo zabrinuti zbog emitovanja sličnog nastupa tako rano ujutru."

Međutim, pevač se osvrnuo na negativne reakcije.

"Priznajem, zaneo sam se tada. Ali, ne vidim ništa loše u tom što sam uradio", naveo je Lambert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: