Zvezda serije The Last of Us otkrila da je nebinarna: "Moj rod je uvek bio fluidan"

Glumica Bela Remzi, zvezda serije "The Last of Us", objavila je da je nebinarna osoba. Tokom intervjua za The New York Times otkrila je da joj nije smetalo kada bi je u detinjstvu nazivali dečakom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2023.

14:38

Zvezda serije The Last of Us otkrila da je nebinarna:
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

"Pretpostavljam da je moj rod uvek bio fluidan", rekla je Bela.

"Neko bi me nazvao 'ona' i ne bih razmišljala o tome, ali kada bi me neko nazvao 'on', bilo mi je pomalo uzbudljivo", dodala je.
Bela je takođe rekla da ako u nekom formularu bude potrebno da se označi pol, ona će štiklirati "nebinarno".

"Ja sam uglavnom samo osoba. Biti rodno određen nije nešto što mi se naročito sviđa, ali što se tiče ličnih zamenica, stvarno me nije briga", rekla je glumica.

Ova mlada devojka, koja ima 19 godina, glumi u seriji The Last of Us, nastaloj je prema popularnoj istoimenoj PlayStation video-igri iz 2013. godine, u kojoj se radnja odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena usled pandemije koja je većinu ljudi pretvorila u zombije.

Kreator serije Krejg Mazin nedavno je otkrio da je intenzivno tragao kako bi pronašao "svoju Eli". No, čim je video Belu Remzi, shvatio je da je ona pravi kandidat za ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: