Zvezda benda Oasis se razvodi: "Žena mu nije dala da opet snima muziku, ne voli njegove pesme"

Zvezda nekadašnjeg benda Oasis, Noel Galager, razvodi se od supruge Sare Mekdonald nakon 12 godina. 55-godišnji muzičar i 51-godišnja publicistkinja imaju dvojicu sinova. Upoznali su se 2000. godine, a venčali 2011. Sada se on navodno već iselio iz njihove porodične kuće u Hempširu, a živi u Londonu, a sinovi Donavan (15) i Soni (12) i dalje su im prioritet. Galager ima i stariju ćerku Anais (22) s bivšom suprugom Meg Metjuz.

Život

Izvor: B92

Subota, 14.01.2023.

11:56

Zvezda benda Oasis se razvodi:
Foto: Profimedia

"Noel Galager i Sara Mekdonald potvrdili su da se razvode. Noel i Sara zajedno će nastaviti da brinu o svojoj deci, koja su njihov prioritet. Mole medije da poštuju privatnost njih i njihove porodice u ovom trenutku", rekao je njihov menadžer u zvaničnoj izjavi za javnost.

"To je prava šteta, ali pokušavaju to civilizovano da odrade. Noel se iselio, ali Sara će se možda preseliti nazad u London. Neprestano rade na svemu kako bi bilo što manje problema oko toga", rekao je izvor za strane medije.

Zanimljivo je i da se Noelov brat Liam nije slagao sa Sarom te su u prošlosti imali nekoliko sukoba u javnosti. Čak je otkrio i da se ponovno okupljanje Oasisa neće dogoditi baš zbog Sare.

Jedan je obožavatelj 2020. pitao Liama na Tviteru: "Zdravo, Liame, znaš li zašto Noel toliko mrzi ideju o ponovnom okupljanju Oasisa????", a ovaj mu je odgovorio: "Već sam ti rekao da je on spreman za to, ali znaš-već-ko mu to neće dozvoliti jer ona ne voli Oasisovu muziku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: