Sa njom je Massimo bio najsrećniji: "Pre svoje supruge sam bio idiot, ona me je svemu naučila"

Preminuli muzičar Massimo Savić bio je sa suprugom Eni više od 30 godina, a nikad nije skrivao kolika mu je podrška bila.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.12.2022.

21:09

Default images

Massimo je Eni upoznao 1989. godine, a imali su jedan od najstabilnijih brakova na sceni. Muzičar i Eni Kondić upoznali su se u kući aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tad intenzivno radio s Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pesme "Boginja" i "Jutro".

Zaprosio je na filmski način

Pevač je jednom izjavio kako je, kad je ugledao svoju buduću suprugu, pomislio da je "prepametna i prestroga za njega te da mu se činilo da je izvan njegove lige". Eni je autorka i njegovih brojnih pesama, a s njom u braku dobio je ćerku Mirnu.

Massimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio autorku pesama. Dok je spavala, uzeo joj je meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga.

"Kada me pitaju koji je recept za uspeh, kažem da se radi o iskrenosti, o neskrivanju i nemanju nekih drugih telefona sa strane. Supruga i ja imamo zajednički mejl. Vrlo često zbog obaveza ne stignem sve da pogledam pa mi supruga pročita šta je stiglo. Ja bilo kojem novinaru mogu da dam svoj kompjuter da pogleda šta ima u njemu. Osim fotografija, pesama i profesionalnih pisama, nema ničeg drugog. Nema ničeg kompromitujućeg jer ja tako ne živim", rekao je za Blic o tajni svog dugog braka.

"Pre nje sam stvarno bio idiot"

"Pre nje sam stvarno bio idiot. Ona je bila ta koja mi je rekla da određene knjige moram da pročitam. Iz primera njene porodice, jer moja je bila disfunkcionalna, shvatio sam kako se ponaša glava porodice. Ako hoćete da su vam deca dobro i da rastu bez kompleksa, morate da budete otvoreni s njima. Prvo što smo hteli da postignemo kod naše ćerke Mirne je da se nama prvo obrati kada bude u bilo kakvom problemu. Nema skrivanja ničega od nas", rekao je pevač i dodao kako je njihova ćerka mnogo ozbiljnija od njih.

"Imala je puno, puno strpljenja za budalu mene. Iskreno me je zavolela, volimo se i dan danas i volimo se samo sve više i više i više i više. Kao u Indiji. Ona je sama napisala u Indiji: '...i kad budeš stara, meni bit ćeš ista.' Ja ne vidim taj skafander koji menja se na njoj. Ja vidim samo tu osobu koja je unutra, u tom skafanderu koji zovemo kožom i strukturom. Tako da mi živimo kao studenti - gledamo film do tri, četiri ujutro, pa onda raspravljamo, čekamo zoru. K'o balavanderi. Naša je ćerka mnogo ozbiljnija osoba od nas i znamo da je jako naljutimo i iznerviramo", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: