Bil Gejts tužan: "Dotakao sam najnižu tačku u životu"

Bil Gejts progovorio je o razvodu od supruge Melinde nazvavši ga "jednim od najtežih razdoblja u životu i jednim od njegovih najvećih ličnih poraza u poslednjih nekoliko godina". Dodao je kako mu ni prošla godina nije bila lagana.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.12.2022.

08:20

Bil Gejts tužan:
Foto: Profimedia

"Dotakao sam neke od najnižih tačaka u privatnom životu u poslednjih nekoliko godina, a to su smrt mog oca i razvod od supruge. Melinda i ja nastavljamo zajedno da vodimo našu organizaciju, pa smo pronašli novi radni ritam kojim smo zadovoljni. No ne mogu da poreknem da je ovo bila godina velike tuge za mene", napisao je Gejts na svom blogu.

Otac mu je u 94. godini preminuo u septembru 2020., a već sledeće godine usledio je razvod od Melinde. Ona i Bil finalizovali su razvod u avgustu 2021., posle 27 godina braka, samo tri meseca nakon što su objavili da se rastaju.

"Nakon mnogo razmišljanja i mnogo rada na našoj vezi doneli smo odluku o razvodu braka", rekli su tada u zajedničkoj izjavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: