Preminuo Milan Laća Radulović

Prema saznanjima domaćih medija preminuo je tekstopisac Milan Laća Radulović (36) .

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2022.

14:10

Preminuo Milan Laća Radulović
Foto: ATAImages/Milan Maricic

Naime, Radulovića su pronašli u Tel Avivu na ulici, a Hitna pomoć je po izlasku konstatovala samo smrt, uzrok smrti za sada nije poznat. Otac tekstopisca i suprug pokojne Marine Tucaković. oglasio se za Telegraf i rekao:

"Laća je 12.12 prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu."

Laća je voleo svoju majku Marinu; U velikoj ispovesti svojevremeno otkrio: "Ja sam njen ubica"

Takođe, dodao je da "za sada nije poznato u kakvom je stanju Radulović", ali da se posebno zahvaljuje konzulu Dušanu Vujoviću.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je za domaće medije da je Radulović preminu. "Naša ambasada u Tel Avivu je dobila informaciju od Interpola da je, nažalost, vest o smrti Milana Radulovića tačna. Ambasada će pomoći u prebacivanju njegovog tela u našu zemlju. Izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima", rekao je Ivica Dačić za "Alo".

Laća je iskreno govorio o svojim porocima i životu: "Ja nisam bio oprezan"

Podsećamo, Marina Tucaković, Laćina majka, preminula je u septembru prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: