Zvezda Bekstrit bojsa optužen da je silovao autističnu maloletnicu

Pevač Nik Karter je optužen za silovanje maloletne devojčice 2001. godine, prema novoj tužbi i konferenciji za novinare koju su navodna žrtva i njeni advokati održali u četvrtak.

Život

Izvor: B92

Petak, 09.12.2022.

10:17

Zvezda Bekstrit bojsa optužen da je silovao autističnu maloletnicu
Foto: Profimedia/ Scott Legato

Uplakana Šenon Šej Rut je na Fejsbuk blogu uživo izjavila da ju je, kada je imala samo 17 godina, zvezda Bekstrit Bojsa seksualno napao.

"Poslednja 21 godina bila je ispunjena bolom, zbunjenošću, frustracijom, stidom i samopovređivanjem, što je direktna posledica silovanja Nika Kartera", tvrdi sada 39-godišnjakinja.

"Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo na mene niti imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter uradio i rekao", istakla je ona u ispovesti.
Foto: Profimedia
Rut je zatim navela i koje strašne uvrede joj je poznati pevač navodno uputio.

"Nakon što me je silovao, sećam se da me je nazvao "reta*diranom ku*kom" i zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci", istakla je ona i dodala:

"Karter je pokušao da me uplaši, da me ućutka… bio je gadan i pretio je", rekla je uplakana Šenon.

Rut je na konferenciji za novinare napomenula da je oklevala da progovori jer je verovala da bi mogla da "ode u zatvor" ako nekome kaže šta se navodno dogodilo.

Navodna žrtva je u tužbi navela da je bila pozvana u autobus za turneju pevača posle koncerta kome je prisustvovala u Takomi, Vašingtonu, nakon što je stajala u redu za autogram, prenosi Telegraf.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je član dečačkog benda optužen za seksualno zlostavljanje. Godine 2017, bivša članica Dream Melisa Šuman tvrdila je da ju je Karter seksualno napao kada je ona imala 18 godina, a on 22 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: