Selin Dion saopštila tužne vesti: "Bolesna sam" VIDEO

Selin Dion se obratila fanovima putem Instagrama i otkrila da boluje od retkog neurološkog poremećaja.

Život

Izvor: Milana Petkoviæ

Četvrtak, 08.12.2022.

13:06

Selin Dion saopštila tužne vesti:
Foto: Profimedia

"Pozdrav svima. Izvinite što mi je trebalo toliko dugo da vam se obratim. Svi mi toliko nedostajete i jedva čekam da razgovaram s vama na pozornici", rekla je.

Naglasila je da je konačno spremna da svima kaže šta se dešava sa njenim zdravljem.

"Kao što znate, uvek sam bila kao otvorena knjiga i nisam bila spremna da vam kažem pre, ali sada jesam. Imam problema sa zdravljem već neko duže vreme i bilo mi je jako teško da se suočim sa izazovima i pričam o svemu što sam prolazila".

Otkrila je da bolest koju ima dobije jedna u milion osoba i da će zbog lečenja morati da pomeri koncerte zakazane za 2023. godinu i nastupi tek 2024. godine.

"Nedavno mi je dijagnostikovana retka neurološka bolest koja se zove 'sindrom ukočene osobe' i koju dobije jedna na milion osoba. Iako još učimo o ovoj retkoj bolesti, sada znamo šta uzrokuje grčeve koje sam imala", rekla je.

S obzirom na to da je bolest retka, mnogi ne znaju o čemu se tačno radi. Karakteriše je ukočenost mišića u trupu i udovima, kao i povećana osetljivost na buku, stres i dodir, koji izazivaju grčeve mišića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: