Teško žive: Megan se izobličila, grca u suzama, a od muke "ne zna ni odakle da počne sa kukanjem"

Izašla je prva epizoda Netfliksove dokumentarne serije o životu Harija i Megan, koja je bila nabijena emocijama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

12:53

Teško žive: Megan se izobličila, grca u suzama, a od muke
Foto: Profimedia

Netfliks je na zvaničnom Tviter profilu objavio i klip iz prve epizode u kojem Hari i Megan pričaju o tome ko je zakasnio na njihov prvi dejt, ali gledaoce je više zanimalo nešto drugo.

Bombastična odluka

U prvoj epizodi vidimo Harija kako se obraća kameri nedugo nakon što su on i Megan u februaru 2020. objavili kako se povlače iz kraljevskog života.

Zatim na ekranu počnu da se vrte naslovnice novina o detaljima njihove bombastične odluke, a Megan kaže: "Ne znam ni odakle da počnem."

"Moja je dužnost da čuvam moju porodicu", kaže Hari, dodajući kako je "zabrinut za sigurnost svoje porodice", opisujući novi nivo mržnje koju javnost upućuje Megan i njihovom sinu Arčiju. Rasplakana Megan

U emotivnoj sceni, Megan govori kako samo želi "da ispliva na drugi kraj svega ovoga" te dodaje: "Ne znam više šta da kažem", a zatim počne da plače.

Podsetimo, dokumentarac o životu Harija i Megan izlazi u šest delova, a trejler i tizer koji su objavljeni na Jutjubu skupili su milione pregleda, ali i stotine hiljada dislajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: