- Vesti -

Porodica Brusa Vilisa slomljena, glumcu sve gore: "Ne razume šta mu govorimo, molimo se za čudo"

Holivudska zvezda je saopštila u martu ove godine da završava svoju višedeceniju karijeru nakon što mu je dijagnostikovana afazija. Iako se njegovo stanje vremenom samo pogoršava, njegova porodica koristi svaki trenutak da provede sa njim.

Izvor: Klix
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon što je glumac otkrio svoju borbu sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti, protekli meseci su postali i teški i dragoceni za porodicu Vilis, a svi se trude da ne propuste nijedan trenutak sa svojim voljenim Brusom.

Izvor blizak porodici otkrio je da se njegovo stanje od početka godine samo pogoršava, pa se porodica često okuplja i druži.

"Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Zato cene svaki trenutak", rekao je izvor za strane medije.

Ema Heming i Demi Mur, sadašnja i bivša supruga Brusa Vilisa, još više su se zbližile i zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život sa bolešću, a Demi se trudi da bude u stalnom kontaktu sa njim.

"Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije sa njim, zove telefonom samo da čuje Brusov glas", objasnio je izvor.

Mnogočlana porodica sada, kao i svake godine, praznike provodi u Ajdahu, a bilo je i nekoliko fotografija na kojima Mur i Vilis poziraju zajedno sa svojom 28-godišnjom ćerkom Talulom.

Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, dok im se pridružio i Brus koji je posmatrao svog ljubimca Pilafa.

"Volim svoje roditelje i svoju porodicu", napisao je Talula.

Izvor je dodao da su vreme provedeno zajedno i tradicija ove porodice oduvek bili posebni, a da su njihova prijateljstva sada nastavljena i postala još lepša, ali sa dozom tuge.

"Brus ne može mnogo da priča i čini se da ne razume mnogo od onoga što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira umesto njega", objasnio je izvor i dodao:

"Ima dana kada vide komadiće starog Brusa, ali to su prolazni trenuci. Brus kao da im sve više izmiče i to im slama srca. Ne mogu da zamisle Božić bez voljenog čoveka", kaže izvor.

"Njegovim starijim ćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im neželjene savete. Sa praznicima koji dolaze sve što mogu da urade je da mu kažu da ga vole i da se mole za čudo", izvor je zaključio.

Porodica je pokazala da je blago imati voljene osobe uz sebe u teškim trenucima.

Inače, Brus se oženio Emom 2009. godine, a zajedno imaju dve ćerke Mejbl i Evelin. S druge strane, on i Mur su bili u braku od 1987. do 2000. i zajedno imaju ćerke Rumer, Talulu i Skaut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 132 idi na stranu