Džon Travolta se oprostio od Kirsti Eli: "Volim te, znam da ćemo se ponovo videti"

Džon Travolta, Džejmi Li Kertis i brojne druge poznate ličnosti odali su počast zvezdi serije "Kafić uzdravlje", Kirsti Eli koja je preminula od raka u 71. godini.

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2022.

08:45

Džon Travolta se oprostio od Kirsti Eli:
Foto: Profimedia

"Kirsti i ja smo imali posebnu vezu", rekao je Travolta, koji je glumio sa Eli u filmu "Vidi ko priča" nakon čega su ostali bliski prijatelji.

"Volim te Kirsti. Znam da ćemo se ponovo videti" dodao je glumac.

Kirsti je jednom prilikom Džona Travoltu nazivala svojom "velikom ljubavlju" i priznala je da ju je njegova žena, Keli Preston, napala zbog toga što je flertovala sa njim.

"Verujte mi, trebalo je sve što sam imala – unutra, spolja, šta god – da ne pobegnem i udam se za Džona, i da budem sa Džonom do kraja života", rekla je glumica.

Veliko prijateljstvo i ljubav nastali su nakon snimanja filma "Vidi ko priča", a oboje su bili članovi Sajentološke crkve, kojoj se Eli pridružila četiri godine nakon Travolte 1979. godine.

Preminula Kirsti Eli

Džejmi Li Kertis, se takođe oprostila se od glumice prisećajući se njenog dara za komične uloge.

"Odlična komičarka i prelepa mama medvedica u svom stvarnom životu", napisala je.

Deca poznate glumice Eli potvrdila su u ponedeljak uveče da je umrla nakon kratke borbe sa rakom, koji je "tek nedavno otkriven".

Izjavili su: "Bila je okružena svojom najbližom porodicom i borila se velikom snagom, ostavljajući nam sigurnost u njenu beskrajnu radost življenja i avantura koje su pred nama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: