- Vesti -

Sestra Georgine Rodrigez neće da ćuti: "Ona je ološ, od kako je sa Ronaldom, nije nam dala ni paru"

Patricija Rodrigez, polusestra Georgine Rodrigez, zapretila je da će otkriti njene tajne.

Izvor: Klix
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Socialite" navela je da je Georgina ismeva zato što je lošeg materijalnog stanja, te da, otkako je sa Ronaldom, uopšte nije pomagala porodici.

"Ona me se stidi i ruga mi se. Nikada nisam tražila da mi da novac. Samo sam želela da pomogne mojoj deci. Dala sam joj broj telefona škole u koju oni idu kako bi ih kontaktirala i kupila deci udžbenike. Još uvek čekam na njen odgovor", rekla je.

Zatim je Georginu nazvala lošom osobom i ološem i dodala da će objaviti "škakljive" informacije o njoj ako joj ne pomogne.

"Ipak, nisam osoba koja voli konfrontaciju. Mislim da moramo razgovarati o svemu što se dogodilo i rešiti problem", dodala je.

Ovo nije prvi put da Patricija kritikuje Georginu. Prošlog meseca je navela da ju je nakon očeve smrti izbacila iz svog života.

"Georgina, treba mi pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakvu obavezu ili odgovornost, ali pošto podržavaš druge i tako si dobra prema njima, barem budi takva i sa svojim nećacima. Ako ne želiš da pomogneš meni, pomozi njima", rekla je Patricija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 132 idi na stranu