Bivši brazilski fudbaler se razveo zbog Svetskog prvenstva

Penzionisani brazilski fudbaler Adriano (40) razveo se nakon 24 dana braka s frizerkom Mihaelom Meskito (25). Nekoliko dana objavljivali su zajedničke fotografije na Instagramu, a tokom jednog vikenda u novembru planirali su zabavu za prijatelje i porodicu.

Život

Izvor: index.hr

Nedelja, 04.12.2022.

19:39

Default images

Međutim, prema informacijama brazilskog medija, Adriano i Meskito su se posvađali nakon što je nekadašnji reprezentativac otišao da poseti prijatelje u južnom delu Brazila, kako bi gledali utakmicu Brazil - Švajcarska na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kući se vratio nakon dva dana, usledila je rasprava te su prestali da se prate na društvenim mrežama.

Adriano je u Inter stigao 2001. godine, a u sledećih pet godina napredovao je sve do statusa jednog od najboljih napadača u italijanskoj ligi. Međutim, usledili su pad forme, povrede i lični problemi. Priznao je da je postao zavistan od alkohola, u kojem je našao utehu nakon što mu je otac umro. Službeno je karijeru završio 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: