Kanje Vest tvrdi da je zatekao Kim kako ga vara sa Krisom Polom

Kanje Vest je tvrdio da je jednom "uhvatio" svoju bivšu ženu Kim Kardašijan sa NBA igračem Krisom Polom.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.12.2022.

17:32

Kanje Vest tvrdi da je zatekao Kim kako ga vara sa Krisom Polom
Foto:EPA/JASON SZENES

Reper, čiji je nalog od tada suspendovan zbog antisemitskog jezika, napisao je da je želeo da "probije još jedan prozor" pre nego što je napustio aplikaciju za društvene mreže.

"Pre nego što odemo odavde, uhvatio sam ovog tipa sa njom", tvrdio je 45-godišnji reper.

Vestov tvit je uključivao fotografiju Pola, koji je oženjen sa Džejdom Kroli od 2011. Par ima sina Kristofera (13) i ćerku Kamrin (10). Kardašijan se, sa svoje strane, udala za Vesta 2014. i podnela zahtev za razvod od njega u februaru 2021.

Kraj.

Rijaliti zvezda (42) proglašena je slobodna u martu sledeće godine, a razvod bivšeg para je rešen tek sada u ponedeljak. Kardašijan i Pol (37) tek treba da reaguju na Vestove tvrdnje.

Na Tviteru su ljudi reagovali zbog optužbi, a jedan korisnik je napisao: "Toliko je nasumično da znate da je istina".

Međutim, drugi su Vesta nazvali "zlobnim" i "budalom" zbog tvita, prenosi "Page six".

Vest je optužio svoju bivšu ženu za neverstvo sa Drejkom i Mekom Milom u prethodnim Tviter olujama, od kojih je ovaj drugi tvitovao demanti u julu 2020. Vest se kasnije izvinio.

"Kim želim da kažem da znam da sam te povredio", napisao je tada modni dizajner preko Tvitera. "Molim te da mi oprostiš. Hvala ti što si uvek bila tu za mene."

Vestov nalog, kao i njegov Instagram, privremeno su deaktivirani u oktobru zbog antisemitskih tvitova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: