Ber Grils posetio Ukrajinu: "Svet će videti stranu Zelenskog" FOTO

Zelenskom je zahvalio za gostoprimstvo u "tako teškim vremenima" i poručio mu da ostane jak.

Život

Izvor: vecernji.hr

Četvrtak, 01.12.2022.

19:37

Ber Grils posetio Ukrajinu:
Foto:EPA/Tolga Akmen

Poznati britanski avanturist i TV voditelj Ber Grils posetio je glavni grad Ukrajine Kijev. Tamo se sastao sa predsednikom Vladimirom Zelenskim, a na Tviteru je podelio zajedničke fotografije kao i neke planove za budućnost.

Ber Grils stigao u Srbiju - snima emisiju o preživljavanju

"Ove nedelje sam imao privilegiju da otputujem u Kijev i provedem vreme sa predsednikom Zelenskim" napisao je Gils, pa dodao da je iskustvo ukrajinske metropole u doba rata neusporedivo sa bilo čim što je do sada doživeo.

"Ono što sam hteo da pitam bilo je kako se zapravo nosio sa svime... Dobio sam mnogo više. Emisija stiže uskoro" rekao je Ber Grils i otkrio kako će snimiti emisiju o Ukrajini. Takođe je Zelenskom zahvalio za gostoprimstvo u "tako teškim vremenima" te mu poručio da ostane jak.

"Opstanak miliona ljudi stvarna je svakodnevna borba u zemlji koja ulazi u zimu, a njena je infrastruktura napadnuta. Kroz ovu posebnu emisiju svet će videti stranu predsednika Zelenskog koja nikada pre nije prikazana" najavio je Grils.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: