Džim Keri se oprostio od fanova na Tviteru

Nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter i pokrenuo mnoge polemike, ljudi masovno napuštaju ovu platformu, a među njima je i Džim Keri, koji se na bizaran način oprostio od fanova.

Život

Izvor: index.hr

Sreda, 30.11.2022.

15:35

Džim Keri se oprostio od fanova na Tviteru
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Čuvar svetionika

U svojoj najnovijoj i po svemu sudeći poslednjoj objavi na Tviteru, glumac je podelio bizarnu animaciju uz natpis: "Napuštam Tviter, ali evo jedne animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem. Zasnovana je na mojoj slici ludog starog svetioničara, koji stoji nag u oluji, doziva svoje anđele i sija svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas mnogo volim."

Munje i gromovi

Video prikazuje svetionik u oluji, a u pozadini svira irska muzika. Odjednom se pojavljuje crvenokosi čovek, potpuno nag, i počinje da peva o anđelima koji "svetlošću ispunjavaju mesto" i "vode ih kroz oluju" u mračnoj noći, čvrsto "držeći šavove na njihovim jedrima". "Upaliću svoju lampu. Do zore. Slatki anđeli me čuju kako se molim", peva crvenokosi čovek, pre nego što grom udari u svetionik i počne da se smeje, ostavljajući zapanjene posmatrače u tišini. Reakcije na Tviteru

Korisnici Tvitera imaju podeljeno mišljenje o glumčevom bizarnom oproštaju. Neki tvrde da je to remek-delo, a drugi ga nazivaju ludim.

"Nedostajaćeš mi ti i tvoja neverovatna umetnička dela koja su me nasmejala i sačuvala zdrav razum! Hvala ti", napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: "Nemoj ići, Džimi! Još uvek možemo da se zabavljamo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: