Najplaćeniji jutjuber najavio kandidaturu za predsednika: "Deliću milione ljudima, daću im sve"

Najpraćeniji jutjuber na svetu, MrBeast, pravog imena Džimi Donaldson, otkrio je u nedavnom gostovanju na kanalu TMG kako planira kandidaturu za predsednika SAD-a.

Život

Izvor: index.hr

Subota, 26.11.2022.

16:49

Najplaćeniji jutjuber najavio kandidaturu za predsednika:
Foto: Profimedia, Dave Kotinsky

MrBeast nije konkretizovao kada će se tačno kandidovati, ali je rekao kako će njegova kandidatura izgledati. Najavio je da će "popraviti" neke probleme SAD-a, ali se u toj ulozi vidi tek za nekih dvadesetak godina.

"Želim da zgrnem gomilu novca i onda je podelim okolo ljudima netom pre nego što se kandidujem za predsednika. Zamislite, imate 10 milijardi dolara i podelite ih ljudima. Onda mogu reći 'imao sam sve i sve sam dao ljudima', a to je poprilično moćna stvar", pojasno je MrBeast.

"Predsednici su prestari"

"I onda, umesto da dajem lobistima i namećem agende, radim sve što će koristiti američkom narodu. Zvuči mi kao dobra ideja", rekao je MrBeast i onda ponosno konstatovao: "Da, mogao bih da se kandidujem za predsednika, da budem iskren."

Izneo je i zanimljivu ideju kako bi njegova kandidatura mogla da izgleda za koju godinu. "Kandidovaću se oko četrdesete godine života. Mislim da su predsednici stari, do tada kada se kandidujem, stari ljudi će već umreti i glasaće uglavnom oni mojih godina. Vreme je za mlađe predsednike", naveo je MrBeast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: