Nastavnik davao ispitna pitanja za fotografije golih učenica, imao odnose u podrumu škole

Kancelarija javnog tužioca u belgijskom gradu Antverpenu pokrenula je danas istragu protiv jednog nastavnika zbog seksualnog prestupa.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 29.11.2022.

14:07

Nastavnik davao ispitna pitanja za fotografije golih učenica, imao odnose u podrumu škole
Foto:Shutterstock/otello-stpdc

Posle žalbi nekoliko učenica sa kursa za medicinske sestre koje tvrde da im je davao ispitna pitanja u zamenu za fotografije na kojima su nage, objavio je list Mediahuis.

Rukovodstvo Instituta Sint-Alojzijus u Lijeru u Belgiji već sprovodi istragu o tom nastavniku, koji je, kako prenosi taj list, navodno imao i seksualne odnose sa nekim učenicama u podrumu školske zgrade.

U septembru je nekoliko učenika, zajedno sa jednim nastavnikom u koje su imali poverenje, prenelo slučaj rukovodstvu škole. Oni su priložili i dokaze sa snimcima ekrana i razmenjene poruke s učenicama. Nastavnik negira bilo kakav prestup i nedolično ponašanje. Istraga javnog tužioca u Antverpenu treba da pokaže da li su počinjeni prekršaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: