Nema zima, kad zimnice ima

Ovde na jugu vreme je odavno stalo, podrugljivo govore zlobnici. Činjenice govore suprotno, nebrojeno puta kroz istoriju, pokazali smo da umemo Više i bolje.

Život

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2022.

12:32

Nema zima, kad zimnice ima
Foto:Shutterstock/Chatham172

Zato ostavimo trag pravih vrednosti naših analognih vremena u amanet budućim digitalnim generacijam. Podelimo našu poučnu priču pokolenjima, kroz foto i video digitalni zapis. Važno je da se uključite, jer bez Vašeg iskustva, priča neće biti kompletna.

Po prvi put, na ovogodišnjem sajmu Agrolider i Lekovcu, održava se i Festival zimnice i jela od povrća, Nema zima, kad zimnice ima.

Kako spremate zimnicu ? Evo izazova za umetnike iz kuhinje, špajza i podruma ! Ostavite svoj recept i savet u amanet mlađim generacijama. Napravite fotke ili kraći video o zimnici i jelima od povtća, uz savet kako ih spremiti i pošaljite najkasnije do 15. decembra na emali: zaboljapolja@gmail.com ili na Viber broj 062 8 111 003

Najzanimljivije fotografije i video klipove emitovaćemo na ovogodišnjem sajmu Agrolider, 16. decemra u Svečanoj sali "Dionis" uLeskovcu. Autore najuspšnijih radova očekuju poklone. Ekipa serijala emisija o poljoprivredi "Za bolja polja" Produkcije Frends Brands, snimiće prigodnu TV priču o njima.

Nema zima kad zimnice ima ! Šaljite fotke i klipove dok još ima sta da se snimi.

Dobrodošli u Leskovac 16. decembra, da upoznate AgroLider-e sa juga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: