- Vesti -

Bodibilderka svako jutro ustaje u 4 da bi išla u teretanu, želi da ima najveću zadnjicu na svetu

Bodibilderka Vanesa Ataides ima posebnu želju, sebi je zadala zadatak da postane žena sa najvećom prirodnom zadnjicom pa zbog toga svaki dan ustaje u četiri sata ujutru i odlazi u teretanu.

Izvor: CDM
Podeli

“Na ulici ljudi misle da sam bizarna, i često mi se smeju i upiru prstom na mene, dok na društvenim mrežama dobijam zaista užasne uvrede. Nije lako, ali znam da ne mogu svima da udovoljim, ali svakako radim na svojoj zadnjici isključivo zbog sebe, ne zbog bilo koga drugog”, kaže.

Ona ne dozvoljava da je negativni komentari sputavaju.

Izjavila je da je pre nekog vremena pomislila "da li da nastavi sa objavljivanjem".

"Bila sam zabrinuta zbog kritika – da li sam spremna da budem osuđena? Ali, napravila sam korak unazad i pomislila "ovo je ono što želim i ne bi trebalo da me zanima šta neko drugi misli".

Vanesa je više zaokupljena svojim ciljem da dobije "najveću pozadinu na svetu" od 130 cm u obimu, a da ne ide pod nož. Ova influenserka je istakla da ustaje u 4 ujutru da bi vežbala, fokusira se i na ljubav prema sebi i svoje ciljeve u vezi sa fitnesom.

"Radim to za svoje blagostanje, tako da nije važno ako se to ljudima ne sviđa. Volim sebe i to je ono što je važno", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 134 idi na stranu