Fanovi razočarani "kraljicom Božića": "Tako je, devojko, daj nam veliko ništa" VIDEO

Samoprozvana kraljica Božića nastupila je na tradicionalnoj paradi za Dan zahvalnosti koju svake godine organizuje robna kuća Macy’s na ulicama Menhetna, a pevačica se pojavila u raskošnoj ružičastoj haljini i s kišobranom u ruci, kako bi otpevala svoj božićni hit "All I Want For Christmas". Ali, komentatori na društvenim mrežama su je napali zbog pevanja na plejbek.

Život

Izvor: Headliner

Subota, 26.11.2022.

13:16

Fanovi razočarani
Foto: Profimedia

Obožavaoci su pohrlili na društvene mreže pišući da je Keri pokazala groznu energiju jer je stajala "kao daska" tokom nastupa, a zatim su je kritikovali zbog nesinhronizovanog otvaranja usta na plejbek.

"Čovek bi pomislio da će usavršiti lip sync za ovu pesmu koju je otpevala hiljadu puta. Ovo je grozno", napisao je jedan obožavalac.

"Ljudi, ovo nije vežba. Maraja Keri je izašla iz hibernacije, bežite", dodao je drugi.

"Prisiljeni smo da slušamo njenu pesmu tokom praznika. Zar smo zaista morali da vidimo kako peva na plejbek i na paradi?", "Mora da pokušavaju sa stvaranjem viralnog mima s obzirom na to koliko približavaju kameru njenim usnama. Pevanje je tako smešno!", "Obožavam njen manjak energije! Tako je, devojko, daj nam jedno veliko ništa!" samo su neki od komentara koji su preplavili Tviter. Ali pojedini fanovi stali su u odbranu pevačice i podsetili su na tvit koji je 2018. objavio pevač Džon Ledžend posle svog nastupa na Macy’s paradi.

"Evo zabavne činjenice. Svi mi koji smo nastupali na paradi pevali smo na plejbek jer na otvorenom nastupu ovakvog tipa jednostavno ne postoji način da nastup uživo bude kvalitetno izveden. Nadam se da ste ipak uživali, ali ako dolazite na moje koncerte, znate da inače uvek pevam uživo", napisao je pevač kojeg su te godine napadali zbog iste stvari.

Slavna pevačica verovatno nije preterano uzbuđena zbog kritika. Naime, Keri svakog decembra zaradi više od pola miliona evra samo na osnovu svog božićnog hita, a Business Insider procenjuje da je tokom 24 godine, koliko se pesma pušta, zaradila 45 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: