Dženifer Lopez otkrila zašto je nestala

Dženifer Lopez šokirala je juče svoje fanove tako što je obrisala sve objave sa svog Instagram profila i svoju profilnu sliku zamenila crnom fotografijom na svim društvenim mrežama, a sada je otkriven i razlog njenog neobičnog poteza.

Život

Izvor: index.hr

Petak, 25.11.2022.

21:25

Dženifer Lopez otkrila zašto je nestala
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN

Lopez je zatvorila društvene mreže na 24 sata kako bi objavila svoju veliku vest jutros, objavljivanje albuma "This Is Me… Now", što dolazi 20 godina nakon objavljivanja "This Is Me…Then".

Najava albuma

U kratkom videu, Lopez je rekonstruisala omot albuma iz 2002, a zatim se transformisala u svoj trenutni lik, napisavši pored objave: "Ovo sam ja tada, ovo sam ja sada".

Ona je novi album opisala kao "hroniku emotivnog, duhovnog i psihološkog putovanja u poslednje dve decenije". Podsetimo, originalni album bio je posvećen njenom tadašnjem dečku Benu Afleku sa kojim je danas u braku.

Album sadrži 13 pesama, uključujući neke koje aludiraju na njenu vezu sa Aflekom, kao što je Dear Ben pt. II i ponoćno putovanje u Vegas, što je očigledna referenca na njihovo prvo venčanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: