Ema u Kataru bodri "Orlove" u narodnoj nošnji: "Danas ćemo da igramo Moravac"

Među mnogobrojnim srpskim navijačima koji su otišli u Katar kako bi navijali za Orlove u utakmici protiv Brazila koju očekuje čitava nacija, ali i narednim mečevima u grupnoj fazi takmičenja, jeste i Ema Paunović, master farmacije i veliki ljubitelj putovanja.

Život

Izvor: Novosti

Četvrtak, 24.11.2022.

15:46

Ema u Kataru bodri
Foto: Wirestock Creators/shutterstock

Među srpskim navijačima u Dohi uveliko vlada euforija, a većina naših navijača koji će večeras bodriti Orlove u meču protiv Brazila odlučila se da za ovu priliku obuče repliku nacionalnog dresa.

Ema se, pak, za večerašnji duel sa Brazilom odlučila za jedan vrlo specičan autfit - naime, u pitanju je narodna nošnja.

"Na ideju sam došla dok sam sedela sa najboljim drugom i razmišljala šta bih mogla da nosim na utakmicu protiv Brazila. Želela sam da sada bude nešto drugačije", navodi Ema za "Novosti".

Ema je objavila fotografiju nošnje i na svom Instagram profilu.

"Juče sam obećala Brazilcima da ćemo igrati Moravac danas. Ne sumnjam u naše momke tako da sam ja spremna da zaigram", napisala je Ema u objavi na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: