- Vesti -

Adaktar parkirao roze Maseratija na mestu za invalide: "Da li je moguće da smo ovolika g****?" FOTO

Porodica Adaktar već neko vreme se bori za svoje parče medijskog neba promovišući luksuzni životni stil zbog kog su dobili epitet "srpski Kardašijani".

Sanja DojkićIzvor: B92
Podeli

Iako se u ovoj porodici koja drži salone lepote teško može odrediti ko je glavna "zvezda", najistaknuti bi verovatno bio 24-godišnji Adam Adaktar.

Adam, samoprozvani "Bog obrva" više puta je negirao da je bahat mladić, ali fotografija koja je isplivala nikako drugačije ga ne može opisati.

Foto: Printskrin/Reddit
Foto: Printskrin/Reddit

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija roze Maseratija parkiranog na mestu za osobe sa invaliditetom, a nebrojeni komentari nizali su se ispod objave.

Iako je nejasno ko je iz porodice parkirao auto, po svemu sudeći kola pripadaju Adamu.

"Da li je moguće da smo ovolika g***a?", "Ako svedočiš nepristojnosti, nevaspitanju, debilizmu i nehumanosti, a biraš ništa da ne uradiš po tom pitanju, saučesnik si", "Nekultura, nedostatak vaspitanja i egocentricnost", "Ne razumem kako je moguć ovakav način razmišljanja, mene grize savest ako mi na parking mestu samo malo viri zadnji deo automobila", samo su neki od komentara koji su se pojavilli ispod slike.

I ranije su domaći mediji "hvatali" Adaktara kako se nepropisno parkira na mesta koja su rezervisana za jednu od najugroženijih grupa u našoj državi.

Naime, tada plavi Maserati, kog je porodica kasnije ofarbala u roze, viđen je u jednom podzemnom parkingu na nepropisnom mestu. Više komentatora na društvenim mrežama navodilo je da su prisustvovali ovakvim prizorima posebno na parkinzima u tržnim centrima. Po svemu sudeći, Adaktarovi se možda mogu pohvaliti životom na visokoj nozi, ali lepom ponašanju nešto manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 134 idi na stranu